5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Kültürel Özelliklerimiz" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Doğal Afetlerin Etkileri" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Araştırmalarda Kaynak Kullanma" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Bilinçli Bir Şekilde Tüketiyorum" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Birlikte Yaşam" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "İlk Uygarlıklar" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Doğal Afetler ve Çevre Sorunları" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Ekonomik Faaliyetler" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Yönetim Birimlerinin Görevleri" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "İhtiyaçlarımız ve Kurumlar" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Teknoloji Hızla Gelişiyor" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Çocuk Hakları" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Her Şey Düşlemekle Başlar" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Ekonomi İçin Yeni Fikirler" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Yeryüzü Şekillerini Tanıyalım" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Yaşamak İçin Nereleri Seçeriz?" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Güvenli İnternet Kullanımı" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Yaşadığım İlden Dünyanın Diğer Ucuna" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Güzel Ülkem" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "İklimin İnsan Yaşamına Etkileri" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Millî Egemenlik ve Bağımsızlık Sembollerimiz" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Meslekler" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Kültürümüz Birliğimizdir" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Teknolojik Gelişmeler" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Doğru ve Güvenilir Bilgiye Nasıl Ulaşırız?" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Geçmişten Günümüze Kültürümüz" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Üretim, Dağıtım, Tüketim" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Turizmin Kazançları" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Ortak Mirasımız" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Neden Sosyal Bilgiler Öğreniyoruz?" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Temel Haklarımız" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Ekonomik Faaliyetlerin Hayatımıza Etkileri" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Olayların Farklı Etkileri" konusunun Konu Anlatımı.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Her Şey Düşlemekle Başlar" konusunun Çalışması.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Doğal Afetler ve Çevre Sorunları" konusunun Çalışması.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Kültürel Özelliklerimiz" konusunun Çalışması.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Yönetim Birimlerinin Görevleri" konusunun Çalışması.
5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Üretim, Dağıtım, Tüketim" konusunun Çalışması.